Altijd bereikbaar

Op vakantie? Natuurlijk neem je je smartphone of tablet mee. Handig om informatie over de streek te zoeken, te vragen hoe het met je ouders gaat of toch nog even die werkmail lezen..

Veel mensen willen of moeten graag altijd bereikbaar zijn. Maar wat als je op een camping komt waar geen stroom is? Waar je je telefoon, tablet of laptop niet kunt opladen…
Niet getreurd er zijn oplossingen. Een daarvan is de PowerPot. Een kookpan die de hitte van het koken omzet in elektriciteit. Met de vrijgekomen energie kunnen de smartphone, tablet of andere apparaten worden opladen

Hoe het werkt?

De PowerPot is een kleine thermo-elektrische generator die 10 Watt aan energie opwekt. Er is een 2,3 liter versie en een iets grotere versie van 3,8 liter. Via de ingebouwde usb-hub kunnen twee apparaten tegelijkertijd worden opgeladen.
De pots zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal dus ook nog eens reuze handig mee te nemen tijdens fietstochten, naar het tuinhuis, de camping of de middle of nowhere. Nog zo’n hightech oplossing waarmee iedereen uit de voeten kan.

NB
Een hub is een aansluitpunt in een netwerk. Het punt herhaalt alle berichten die hij binnenkrijgt op andere poorten van het netwerk.

Written by: Marianne Schenderling