3D tandenborstel voor super schoon gebit

In zes seconden een super schoon gebit, gefloste tanden en een frisse adem. Dat kan met de 3D tandenborstel. Je kunt hem via je tandarts laten printen. 1. Je gaat naar de tandarts en laat een mal van je gebit maken.
2. Je tandarts stuurt de mal naar de tandtechniker.
3. De tandtechniker maakt er een bitje met aan de bovenkant uitstekende borstels van.

Voila, ja hebt een Blizzident 3D tandenborstel waarvan de borstels in een hoek van 45 graden staan en over de tanden en tandvlees  vallen. Door achtereenvolgens te bijten en te ontspannen schrob je nu elke tand grondig, flos je en reinig je je tong.

Blizzident belooft afschaffing van alle “poetsfouten,” “optimale plakverwijdering” en “optimale bescherming” van tandvlees en tand. En omdat ook de tong wordt gereinigd verdwijnt de slechte adem.
Een poetsbeurt met de 3D tandenborstel duurt vier seconden. Dat is gelijk aan drie minuten traditionele borstelen met de hand en twee minuten met een elektrische tandenborstel.

Zo werkt de 3D tandenborstel:Video share/embed link:

Wat kost het?
Deze geprinte borstel kost € 299, – en is verkrijgbaar via de tandarts. Je doet er een jaar mee, dus omgerekend is dat 40 cent per poetsbeurt. De borstel is ook nog eens 100% recyclebaar.

Meer over de Blizzident