Afvallen en gezonder leven met een app

De lente komt er aan.  Zonder jas buiten lopen, je mag er weer zijn. Maar dan moet wel het overtollige wintervet er af. Download dan de myfitnesspall app.

Een gratis app die tegelijkertijd een calorieënteller is,  je leert om te gaan met voeding en ook nog eens bijhoudt hoeveel je beweegt. Download hem die app , maak een account aan en log iedere dag even in via je iPhone. Dan vul je in hoeveel je gegeten, gesnoept en gesport hebt en klaar is Kees. Met een klik heb je een overzicht van je voeding en beweging. Heb je even een dip?  Wissel je ervaringen uit met andere appgebruikers. Zo maak je ook weer nieuwe vrienden. Je moet het natuurlijk wel eerlijk invullen want door te jokken val je niet af.

 Meer over apps.

Een gedachte over “Afvallen en gezonder leven met een app

  1. Sinds zaterdag jl gebruik ik deze app. Mede op aanraden van mijn dochter, die hier erg enthousiast over is. Het geeft inzicht in hoe je energie opname tot stand komt. En je bouwt samen aan de app omdat hetgeen je invoert, ook door anderen gebruikt wordt.

Reacties zijn gesloten.