Zorgmag Expeditie meedenksessie

Zorgmag.nl wil verder bouwen aan de brug tussen e-Health ontwikkelingen en de eindgebruiker. Dat willen we doen door naast het online magazine ook de Zorgmag Expeditie in te zetten.zorgmag_expeditie_rgb
e-Health gewoon maken dat is wat we voor ogen hebben. We willen nog meer eindgebruikers vertellen en laten zien wat er aan technische oplossingen mogelijk is. Hoe hightech toepassingen en slimme hulpmiddelen kunnen zorgen dat mensen veilig thuis blijven wonen, hun leven kan veraangenamen. comfortabel en leuk houden ook. Daarom, zo vinden we, is het  tijd, dat iedereen weet wat e-Health is. Wat hij of zij er aan kan hebben ook en dat gaan we doen met de Zorgmag Expeditie beginnen.

Op 25 juni komt een aantal meedenkers bijeen in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt om de Zorgmag Expeditie van de grond te tillen.

Ook ideeën over e-Health toepassingen en smart hulpmiddelen? Een interessant idee, zo’n Zorgmag Expeditie? Weet je hoe we de eindgebruikers en hun buren het best over de drempel kunnen krijgen?Schuif bij ons aan en vertel je ideeën, mening, visie.

Wat, wanneer, waar
Zorgmag Expeditie Meedenksessie
25 junivan 15.00 – 17.30 uur
in Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115, Amsterdam.

Volg ons en lees hoe de Zorgmag Expeditie vorm krijgt en gaat rollen