Tel je stappen

Beter voorkomen dan genezen. Hét leidmotief voor velen om fit te willen zijn en te blijven. Fitnessapps, helpen daarbij: voor de een aardige gadget, voor een ander de serieuze zelfmeettool

Schermafbeelding 2014-06-21 om 16.08.00Een zo’n fitnessapp is de Withings Health Mate. Hij telt je stappen en stimuleert je doelen te halen. Dppr je tips en motiverende berichtjes te sturen om tienduizend stappen per dag te zetten bijvoorbeeld. Een goede hulp deze app voor mensen die willen afvallen, meer willen bewegen, beter willen slapen of hun bloeddruk bij willen houden.

Bovendien is de Health Mate sociaal: nodig vrienden met een iPhone uit om samen te gaan lopen en combineer het nuttige met het aangename. (Overigens lopen healthmate gebruikers volgens de appmaker al 24 procent meer dan gemiddeld).

Omdat de app onderdeel is van de fitnesslijn van Withings kan je hem koppelen met de weegschaal, de slaaparmband en de bloeddrukmeter, die apparaatjes moet je dan wel even (online) aanschaffen. Ook kan de app gesynchroniseerd worden met Runkeeper en nog zo wat programma’s .

Downloaden  kan gratis via itunes voor  iPhone. Op via google voor android. android