De digitale dokter

Wil je online met je arts, huisarts, fysiotherapeut of apotheker communiceren en wil hij /zij dat ook met jou? Meld je dan aan bij Doktr.nl de digitale communicatietool voor en door patiënten.

Wie zich als patiënt aanmeldt bij Doktr.nl krijgt er een eigen online dossier. Via dit platform, want dat is Doktr in feite, kan je communiceren maar ook alle relevante informatie vinden over de diagnose en behandeling.

Verder kan je op ieder moment van de dag vragen stellen en informatie uitwisselen met je behandelaar. Je huisarts, de poli of de fysio beantwoorden jouw vraag op een moment dat het hen uitkomt. Om het geheel nog efficiënter te maken voorziet Doktr.nl in vragenlijsten die je van te voren invult zodat je dokter of andere zorgverlener een helder beeld krijgt van jouw medische situatie.

Veel  vragen blijken in de praktijk eenvoudig online te beantwoorden. Dat scheelt jou weer een bezoek aan je huisarts, de poli of de fysio en hem of haar veel kostbare tijd. Op den duur, kunnen tools als deze meehelpen de  de gezondheidskosten aardig te drukken. Dat kan bijan niet anders. Maar eerst moeten we nog wel even wachten op de testresultaten. Doktr.nl wordt op dit moment uitgeprobeerd bij diverse zorgvormen (eerstelijnszorg, ziekenhuizen). Maar wie wil kan alvast eens een kijkje nemen op de site.