Pagingapp bant pieper naar verleden

Als thuiszorgmedewerker direct adequaat reageren op een oproep? Dat kan met de nieuwe Smart paging-app. Veelbelovend deze app, daarom dingt hij mee naar Innovation Awards. De winnaars worden 7 november bekend gemaakt.

Smart paging app - Van Breda BVJe bent thuiszorgmedewerker bij een van je cliënten en je krijg een alarmoproep, wat doe je dan? Om de oproep zo snel mogelijk te beantwoorden en een goede afweging te kunnen maken, wil je graag weten wat er precies aan de hand is. Hoe kom je daar achter? Door op je fiets te springen en naar de cliënt te gaan.
Kan dat niet efficiënter?

In 1 oogopslag
Dat kan, behalve de Eigenzorg app is er ook de Smart paging-app. Daarmee heb je alle informatie voor een snelle afhandeling van acute alarmsituaties bij de hand.
Je ziet in 1 oogopslag of het gaat om een zorgoproep, valdetectie, dwaaldetectie, welzijnsalarm, brandalarm of een nachtelijk bezoek.

Even een blik in de kamer werpen? Via een videoverbinding met de slimme zorgcamera krijg je (als geautoriseerde) medewerker goed zicht op de cliënt en diens zorgvraag. Je weet dus ook direct welke stappen je moet ondernemen. Dat scheelt weer tijd en handelingen. De app is bovendien makkelijk te bedienen: je veegt de informatie te voorschijn en weer weg

App plus
Alles in 1, video, vegen  allemaal heel modern maar hoe weet ik nu dat mijn zorgoproep ook werkelijk gehonoreerd wordt? Mijn thuiszorgmedewerker kan wel 5 alarmoproepen tegelijkertijd krijgen?

“Met de Smart paging app worden alle oproepen afkomstig van zorgtoestellen bewaakt tot deze bewust afgehandeld zijn door de zorgmedewerker. Tot voor kort had men hier altijd een pieper voor nodig, dat is nu verleden tijd”,

aldus Niels Leferink van de producent Van Breda. Hij legt uit dat de Smartpaging app-gebruiker zelf bepaalt welke informatie hij nodig heeft. Of dat nu  adres- of medicatiegegevens zijn of een beeldverbinding.
Ook bevat de app een rooster dat vanuit de alarmserver geautomatiseerd verwerkt wordt. Daar heeft de thuiszorgmedewerker dus geen omkijken naar. Hetzelfde geldt voor vakantie, ziekte of andere afwezigheid van de medewerkers: alle oproepen worden automatisch overgedragen naar een collega.

Stemmen voor de publieksprijs kan hier

 

3 gedachtes over “Pagingapp bant pieper naar verleden

  1. Pingback: Pagingapp in beeld | Zorgmag

Reacties zijn gesloten.