Al uw info in een e-brochure

Zorginstellingen die de eBrochureWebApp aanbieden, maken het hun (toekomstige) cliënten makkelijk. En ze gaan met hun tijd mee.

ebrochure 2Stel je voor, je komt als bezoeker in een zorginstelling, of een bepaalde locatie, en wilt weten wat men daar zoal te bieden heeft.
Je download de app van de zorginstelling en letterlijk op de drempel ‘stroomt’ alle informatie binnen. De app werkt namelijk met automatische geolocatie en weet waar je bent. Een internetverbinding is al wat je nodig hebt.

Handig overzicht
Menig zorginstelling komt vandaag de dag met het nieuwe concept ‘zorgvrij wonen’. Ze willen hun verbouwde appartementen in voormalige verzorgingshuizen aan de oudere man/vrouw brengen. Met de nieuwe app kunnen ze alle bestaande en nieuwe brochures, flyers, menu- of drankkaarten, hand-outs in een handig overzicht op de smartphone of het tablet bij elkaar brengen.

Soelaas
Netcreators speelt met de eBrochure WebApp in op de behoefte van cliënten. Zorginstellingen willen hun klanten graag van dienst zijn door hen degelijk te informeren. Maar al te vaak gebeurt dat nog hoofdzakelijk met traditionele communicatiemiddelen. Met papieren folders, advertenties in lokale krantjes, grote lappen tekst op de website.

Anno 2014 is dit niet echt DE manier om het diensten- en serviceaanbod te slijten. Hedendaagse websitebezoekers willen snel, makkelijk en inzichtelijke informatie maar vinden op de sites vaak een versnipperd aanbod of een overload aan PDF’jes. Ook de ‘klassieke’ foldermolens bieden vaak geen soelaas. Ze staan ergens verborgen in een hoekje bij de entree of lift en bevatten regelmatig verouderde informatie.

Boom
Deze nieuwe app maakt in principe al het papieren informatiemateriaal overbodig; dat scheelt weer een boom. Bovendien drukt het de kosten voor ontwerp, druk en verspreiding. Ook belangrijk: er staat geen verouderde informatie meer op de plank. Daarnaast hoeven (toekomstige) cliënten, bezoekers en anderen geen ingewikkelde internetzoektochten meer te ondernemen om informatie over de zorginstelling te bemachtigen. Mooi aan deze webApp is ook dat hij in iedere browser werkt. Omdat de andere functies van de smarthone of tablet doorgaan, blijft de smartphone-eigenaar ook telefonisch bereikbaar.

Modern
De meeste zorgorganisaties hebben hun informatiemateriaal al op hun website staan. Het materiaal is al gedigitaliseerd en daarom makkelijk aan te passen voor de app. Instellingen die de app kopen krijgen een licentie en kunnen hem zo doorzetten naar hun bezoekers. Bovendien, ook niet onbelangrijk, met de app kan de zorginstelling laten zien dat zij met de tijd mee gaat. Daar help je je cliënten nog eens mee.

Ook een moderne zorginstelling worden? Kijk op de sites van netcreators en eBrochure of neem direct contact op met Willem Genevace Tel: 026-4421950 Mob: 0653-980554