Lekker slapen met slimme oordopjes

Slaap je slecht door onrust, stress, een snurkende partner of andere geluiden? Met slimme Hush oordopjes slaap je heerlijk in en sta je uitgerust weer op.

Bedroom - 1De nieuwe slimme Hush oordopjes blokkeren geluiden van buiten tot 70 dBTh en laten bovendien rustgevende geluiden horen. Een mini luidsprekerdriver speelt maximaal 10 uur geluid af. Dat kan je instellen via de bijbehorende app. Ook kan je kiezen voor een telefooninstelling, een wekkerfunctie, een antisnurkschuif en specifieke soundscapes. Vooralsnog zijn de volgende geluiden beschikbaar: ruis, oceaangolven, regenval, een ventilator, knapperend haardvuur, een kabbelende beek, een waterval en een onweersbui.

Meditatie
Verder kan je per oor binaural beats instellen. Dat zijn tonen in bepaalde frequenties of audiogolven. Deze audiogolven zouden een positieve invloed hebben op de hersengolven in je brein, net als meditatie. Er zijn binaural beats die je activeren en beats die je juist heerlijk doen ontspannen. De mix van zo’n beat met de rustgevende geluiden uit je oordopjes laten je, volgens Hush, heerlijk in slaap vallen.

Kopen
Wie straks de Hush oordopjes koopt, krijgt er de app (voor Android of iOS) bij en een carry-case/ oplaadstation. Het station werkt op oplaadbare batterijen. Hush heeft via Kickstarter geld ingezameld en de productie is onlangs van start gegaan. Voor $149 (een kleine 125 euro) kan je straks de oordopjes bestellen via Hush.

Bron: Hush, Kickstarter