Breng jij de Obli verder?

Obli het slimme apparaat dat mensen helpt genoeg te drinken en zo uitdroging en daarmee samenhangende nare verschijnselen te voorkomen, zoekt supporters.

Obli_FB_YTZo word je supporter. Je werkt bij een zorginstelling en introduceert de Obli binnen je organisatie. Voordeel: jij en je collega’s krijgen een tool om jullie cliënten te helpen voldoende vocht te nemen. Natuurlijk krijg jij alle informatie over hoe Obli werkt, wat het doet zodat je goed beslagen ten ijs komt en je collega’s (en leidinggevenden) duidelijk het belang van Obli kunt uitleggen. Maar er is meer, als tegen prestatie krijg je (als je dat wilt) vermelding op de website van Obli, plus een Obli plus een klinische les over vochtinname voor jouw team.

Obli voor mantelzorgsters en familie
Breng je de Obli in jouw mantelzorgnetwerk in dan krijg je naast de handleiding, je naamsvermelding op de website ook een lezing voor jouw ‘groep’ over goede vochtinname en slimme (mantel)zorg.
Wie Obli onder de aandacht brengt in zijn of haar familie krijgt een ‘hoe-vertel-ik-het’ training en korting op de aanschaf. Meer over hoe je supporter kunt worden (en een Obli voor je team, je ouders of jezelf kunt bemachtigen)