Slimme deurbel kijkt mee

Zit je net, gaat de bel… Hoe fijn is het om dan via de smartphone of tablet even te kijken wie er voor de deur staat? Of je wel of niet open moet doen.

slimme deurbel gemonteerdOp moeten staan als je je niet zo lekker voelt, is niet fijn. Met een slimme deurbel zie je op je smartphone of tablet wie er voor de deur staat. Makkelijk en veilig tegelijkertijd.

Ben je aan het wandelen, boodschappen doen of gewoon niet thuis, de smartphone laat jou weten dat er iemand voor de deur staat. Op je app zie je wie het is, dat komt omdat de app verbonden is  met de draadloze intercomverbindinding en video.
Je kunt dus desgewenst gelijk bellen en een nieuwe afspraak maken met je bezoek. Is het ongewenst bezoek? Waarschuw dan de buren of de politie.

Draadloos
De Skybell is zo’n slimme deurbel: een draadloze intercom met video die je heel makkelijk op de plek van je oude deurbelt plaatst. De bel  is brons- of aluminiumumkleurig en kan draadloos worden verbonden met het  thuisnetwerk.

Bewegingsmelder
Heel nuttig ook, is dat de deurbel uitgebreid kan worden met een bewegingsmelder en nachtvisie.En zoals het een goed gebruiker anno 2015 betaamt: jij bepaalt wie er bij ongeval gewaarschuwd moet of moeten worden. Je kunt namelijk ook een melding naar meerdere mensen laten sturen. De SkyBell app is er in iOS en Android uitvoering en kost nog net geen 250 euro. Zo’n deurbel past, zo vinden wij, regelrecht in de SlimoTheek.