Zembro voor vrienden

Het is zover, er is een nieuwe slimme armband op de markt: de Zembro. Een chique horloge waar je mee kunt spreken en luisteren (gsm) en die de locatie doorstuurt (gps). Uitpakken en omdoen, dat is al wat er nodig is. 

embracelet in 2 kleurenIn een eerder artikel schreven we nog hoe de Embracelet beetje voor beetje bezig is terrein te veroveren op de ouderen markt. Zembro zal in de toekomst ook via zelflerende algoritmes alarm kunnen slaan maar het is nu vooral bedoeld als nuttige zekerheid voor actieve mensen. Niet een ‘alarmding’ waarbij de drager direct als zorgbehoeftige persoon wordt weggezet maar een eigentijdse, waterdichte intelligente armband voor senioren.

Hebbeding
Wat maakt de Zembro nu zo begerenswaardig? Allereerst omdat hij gemoedsrust biedt aan de hele familie. Weet je als drager even niet meer waar je precies bent, is er iets aan de hand? Met een één druk op de Zembro kan je snel de kinderen, vrienden of anderen op de hoogte stellen van de verblijfplaats. De ingebouwde GPS zorgt er dus voor dat je kan gaan en staan waar je wilt, want de anderen zijn in feite altijd dichtbij.

Alarm voor nood
Voor noodgevallen  heeft de Zembro ook een 24/7 alarmservice waarbij professionele hulpverleners 24/7 de telefoon opnemen en een persoonlijke alarmdevice waarbij  familie, vrienden of de hulpdiensten op de hoogte worden gesteld. Om Zembro te activeren, dat wil zeggen te koppelen aan app en GPS betaal je eenmalig 49 euro. Daarna betaal je € 9,50  per maand en ben ben je altijd en overal verbonden aan en in contact met een onbeperkt aantal connecties via de app.

Kopen of huren
De bracelet zelf koop je voor 399 euro ineens (excl. activatiebijdrage en abonnement). Of je betaalt hem af  over twee jaar voor 18 euro per maand. Huren kan ook. Dan kost de Zembro 29 euro per maand ( met een borg van 200 euro).

Voor 12 euro per maand heb je er  Zembro 24/7 alarmservice bij. Belangrijk te weten is ook dat je zelf geen  extra telefoonabonnement hoeft af te sluiten om de Zembro te gebruiken. Er is namelijk  geen installatie in huis nodig. Het is een kwestie van uitpakken en omdoen want zo eenvoudig werkt de Zembro.  De Zembro bracelet is te bekijken en bewonderen in de SlimoTheek tijdens een van de Expeditie-SlimThuisbijeenkomsten bij u in de buurt.