Duizendpoot app voor zorg zzp’ers

Zzp’ers in de zorg krijgen het een stuk makkelijker. Met de nieuwe app Zorgbureau kunnen ze hun cliënten optimaal bedienen en het hele proces van aanmelding tot  en met planning, zorghandeling en facturatie makkelijk, online via hun smartphone of tablet regelen  
zorg zepers krijgen t makkelijkerDe bemiddelaar app is speciaal ontwikkeld voor het groeiend aantal zorgverleners dat als zzp’er aan de slag gaat en via bemiddelingsbureaus en coöperaties met andere zzp’ers. Een groot voordeel voor de gebruiker is dat ze met de nieuwe app Zorgbureau het volledige bemiddelingsproces kunnen verzorgen van zorgvraag tot zorgplan, planning en facturatie. Qua prijs zitten we juist voor kleine organisaties aan de lage kant, het is echt bedoeld voor de kleinere organisaties (bemiddelingsbureaus en zzp coöperaties) die de vaak wat duurdere zorgsoftware niet kunnen betalen” aldus Erik Zwart van het ontwikkelbedrijf Korèn.

Betaalbaar
Het bedrijf heeft ervoor gekozen om de software betaalbaar te maken voor kleine particuliere thuiszorgorganisaties en zzp’ers. Met Zorgbureau hebben zij een volledig pakket voor de zorgvraag tot en met de facturatie want al voor vijftig euro per maand kunnen ze de app gebruiken. Bovendien kunnen de zzp’ers de software inzetten voor hun eigen planning en facturatie. Handig is ook dat het om een web app gaat, zodat zowel organisaties als zzp’ers het ook als eigen mobiele website incl. CRM kunnen gebruiken. Iets dat meestal alleen is weggelegd voor grotere thuiszorgorganisaties

Administratie
Met Zorgbureau kunnen bemiddelaars dus zzp’ers op basis van de voor de job vereiste kwalificaties inplannen voor diverse diensten. Iedere dienst kan een eigen tijdsindeling en ook verschillende tarieven hebben. Via een interactieve app kunnen zzp’ers hun administratie inzien en beheren. Vervolgens kunnen zowel verleners als cliënten hun planning bekijken en gegevens wijzigen. De software verzorgt namens de zzp’er de facturatie. In de nabije toekomst komt er ook een platform waarin de Zorgbureau app gebruikers hun ervaringen onderling kunnen uitwisselen. Zorgmag.nl is nu al benieuwd naar de ervaringen van zzp’ers met deze nieuwe app, dus laat ze ons weten.
Meer informatie Koren website