ABUS draadloos alarmsysteem ABUS Secvest draadloos alarmsysteem (FUAA50000): De bescherming rondom

Het Secvest draadloze alarmsysteem (FUAA50000) overtuigt door zijn moderne technologie. Maximaal 48 draadloze detectoren, zes IP-camera’s en 50 gebruikers maken het draadloze alarmsysteem tot een technisch hoogstandje. Het Secvest draadloze alarmsysteem is waarschijnlijk een van de modernste alarmsystemen, maar biedt ook optimalisatiemogelijkheden.

Secvest draadloos alarmsysteem: Toekomstige technologie in de beveiligingsbranche

Het Secvest draadloze alarmsysteem zorgt voor een betrouwbare beveiliging rondom. Het draadloze alarmsysteem is het Verdere ontwikkeling van het Secvest 2WAY alarmsysteemdie in de loop der jaren is verbeterd. Naast de klassieke alarmfuncties voor bescherming tegen water, brand en inbraak, overtuigt het nieuwe systeem met Videoverificatie en mobiele bediening via smartphone en webbrowser. De mechatronische inbraakbeveiliging is uniek en nergens anders te koop. Het draadloze alarmsysteem kan via de radio communiceren met maximaal 48 detectoren. Toegang is mogelijk via maximaal 50 gebruikers. Het systeem wordt bediend via Afstandsbediening, chip sleutel of code invoer. Zoals de gebruiker het wenst. Iedereen die onderweg is, kan het Secvest draadloze alarmsysteem via zijn smartphone bedienen – ongeacht of hij in de trein of in het bos zit. Met Secvest is echt veel mogelijk.

Secvest draadloos alarmsysteem: Simulaties en live videobewaking

De geavanceerde technologie van het Secvest draadloze alarmsysteem is in veel verschillende verschijningsvormen te zien. Het kan tot zes IP-camera’s kan worden geïntegreerd. Het alarmsysteem kan worden geactiveerd en gedeactiveerd met de Secvest-app (voor € 4,99), die kan worden gebruikt met de besturingssystemen iOS en Android. Helaas is de beoordeling van de app een beetje wisselend, maar echt nuttig.

Op deuren en ramen kunnen mechanische en elektronische beveiligingen worden aangebracht, die zijn voorzien van krimpschroeven. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u met het Secvest draadloze alarmsysteem uw aanwezigheid veinzen. Radiogestuurde stopcontacten kunnen worden gebruikt om verlichting en stereo-installaties in huis te bedienen. Deze simuleren de aanwezigheid van de gebruiker tijdens zijn vakantie. Het openen van deuren en ramen wordt binnen enkele seconden aan de app gemeld. De gebruiker is op de hoogte van inbraken nog voordat de inbreker het huis is binnengedrongen. Het Secvest draadloze alarmsysteem biedt alle componenten voor een effectieve bescherming.

Abus Secvest draadloos alarmsysteem Artikel: FUAA50000 met energieklasse A

Uitgebreide functies voor holistische bescherming

Het Secvest draadloze alarmsysteem communiceert op een frequentie die alleen door beveiligingstoepassingen wordt gebruikt. De signalen worden verzonden via een frequentiegemoduleerde radiotechnologiedie miljoenen keren is gecodeerd. Hoewel het Secvest draadloze alarmsysteem gebaseerd is op innovatieve technologie, is de installatie eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Het radiobereik van het Secvest draadloze alarmsysteem is 30 meter binnen gebouwen en 100 meter buiten. Het draadloze alarmsysteem kan te allen tijde worden aangevuld met draadloze glasbreukmelders, noodoproepzenders en trillingsmelders. Gegevens kunnen worden verzonden via een 10/100 Mbit netwerk. De videotechnologie maakt de overdracht van haarscherpe videobeelden mogelijk. Als zich een noodgeval voordoet, wordt het incident opgenomen door een integreerbare netwerkcamera. De gegevens worden rechtstreeks naar een video-opslagapparaat gestuurd. Het systeem kan worden bediend via iPad, browser en iPhone.

De voordelen van het Secvest draadloze alarmsysteem in één oogopslag:

 • Mobiele bediening via Android en iOS of webbrowser
 • Alarmverificatie via video-opname via zes IP-camera’s
 • Tot 48 draadloze detectoren en tot vier bedrade detectoren
 • Mechatronische inbraakbeveiliging
 • 32 radio-uitgangen
 • Tot 50 gebruikers
 • Toegang via code, afstandsbediening of chipsleutel
 • Certificering van VdS

Opmerkingen:

 • Het Secvest draadloze alarmsysteem is niet compatibel met de Secvest 2Way
 • Inclusief installatie moeten de kosten ten minste 2.500 euro bedragen. Zelf installeren is echter mogelijk (zonder problemen).
 • De Secvest app zou eerder gratis moeten worden aangeboden. Prijs: 4,99€

Leestips over veiligheid

mydlink Home Sirene – WLAN of Z-Wave?
Abus Smartvest: De Smart Home die beschermt en zelf nadenkt

Overzicht: Deze top draadloze alarmsystemen zijn bijzonder veilig
Meer informatie en trends over het slimme huis

De met * gemarkeerde links zijn zogenaamde affiliate links. Als een aankoop wordt gedaan via een dergelijke link, ontvangen wij een commissie. Er zijn geen extra kosten voor u.