ABUS Love Lock – hoe het Love Lock Valentijnsdag werkt ABUS liefdesslot voor Valentijnsdag: Liefdesslot in plaats van Lockdown

Wie denkt dat een liefdesslot een tijdelijk verschijnsel is, vergist zich. Met een ABUS Love Lock zetten koppels een zichtbaar teken van hun liefde op symbolische plaatsen. Net op tijd voor Valentijnsdag onthullen we aan liefhebbers wat liefdessloten inhouden, hoe ze werken en wat een ABUS Love Lock zo bijzonder maakt.

Conclusie over het ABUS Love Lock liefdesslot – kleine schatten voor de grote liefde

Wie de grote liefde heeft gevonden, is elke dag opnieuw verliefd. De liefde wordt traditioneel gevierd met bloemen op Valentijnsdag, 14 februari. Maar in tijden van de Corona Pandemie zijn bloemenwinkels en restaurants helaas gesloten. Dus waarom geen nieuwe traditie beginnen met een ABUS Love Lock?

De mogelijkheid om het ABUS Love Lock extra te personaliseren met een gravure versterkt het wederzijdse beroep van liefde nog meer. Eenmaal vastgemaakt aan een brug of andere bijzondere gebouwen, creëren paren een speciale plek van binding die altijd een bezoek waard is.

ABUS LoveLock

Liefdesslot met motief. Het perfecte cadeau voor je geliefde, niet alleen voor Valentijnsdag.

Liefdesslot met motief. Het perfecte cadeau voor je geliefde, niet alleen voor Valentijnsdag.

Verkrijgbaar bij:

Status: 13.10.

ABUS Love Lock – hoe hangsloten op bruggen liefdessloten werden

Traditioneel worden liefdessloten aan brugleuningen bevestigd en de sleutel wordt dan in het water gegooid. De symboliek erachter: Bruggen brengen mensen samen en geen enkele kracht in de wereld mag scheiden wat in liefde is verenigd. De traditie begon in Italië, waar geliefden hun sloten vastmaken aan de leuningen van de Tiberbrug Milvio in Rome. Velen graveren ook liefdesboodschappen of hun naam op de sloten.

ABUS Love Lock liefdessloten voor geliefden – bescherming tegen afgunst en roest

Bij het kiezen van een slot moeten liefhebbers echter voorzichtig zijn, want hoewel ware liefde nooit roest, zijn U-sloten helaas niet inherent beschermd tegen corrosie. ABUS steunt hier op verschillende manieren paren met haar Love Locks. De hangsloten van de merkfabrikant zijn voorzien van een NANO PROTECT coating of een speciaal gecoate aluminium beugel en zijn daardoor bijzonder goed beschermd tegen roest.

ABUS Love Lock liefdessloten – ruimte voor wederzijdse bekentenissen

Een ander hoogtepunt van de ABUS Love Lock liefdessloten is de mogelijkheid tot graveren. Terwijl de ene zijde van het liefdesslot is versierd met een liefdesmotief, is de andere zijde vrij voor het graveren van namen, de datum van ontmoeting of andere gegevens. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding. Maar ook zonder gravure slaan de ABUS liefdessloten een mooi figuur en worden ze een gedenkanker, waar ze ook bevestigd worden.

ABUS liefdessloten voor dagelijks nieuwe liefhebbers – een overzicht van de modellen

De ABUS Love Locks 72/40 bieden een breed scala aan motieven. De andere zijde kan worden voorzien van een gravure

ABUS Love Locks zijn net zo individueel als de liefde zelf. Er zijn in totaal vier modelseries en verschillende varianten beschikbaar. Een ABUS Love Lock kan bijna overal worden gebruikt waar twee mensen elkaar vinden:

 • ABUS Love Lock 72/40 Liefdesslot: Het Love Lock 72/40 onderscheidt zich van andere sloten door zijn rode aluminium slothuis. Eén zijde is vrij en kan desgewenst worden gegraveerd, de andere zijde is versierd met een grafisch motief. Er zijn in totaal zes verschillende graphics om uit te kiezen: Hart met koppel, dubbel hart recht of diagonaal, I Love You belettering, hart, koppel met hart ballon.
 • ABUS Love Lock 72LL/40 liefdesslot: Het ABUS Love Lock 72LL/40 is verkrijgbaar in 10 levendige kleuren (rood, blauw, groen, geel, paars, roze, lichtgroen, turquoise, oranje en zwart) en heeft één sleutel.
 • ABUS Love Lock T65AL MyLove liefdesslot: Het MyLove liefdesslot heeft een bijzonder kenmerk: het heeft een beschrijfbaar kunststof oppervlak en kan met een watervaste foliepen worden beschreven. Aan de andere kant kunnen liefhebbers kiezen tussen een strandmotief of een hart. Het beugelslot wordt geleverd met twee sleutels.
 • ABUS 645TI Baby Lock Love Lock: Als een baby wordt toegevoegd aan het liefdesgeluk, kan het originele Love Lock worden aangevuld met een Baby Lock. De beugelsloten hebben een gekleurde geanodiseerde afwerking en zijn verkrijgbaar in lichtblauw en roze. Eén zijde van het slothuis kan worden gebruikt voor een individuele gravure.

Tip: Gebruik ABUS Love Lock correct op Valentijnsdag tijdens de Corona Pandemie.

Met een ABUS Love Lock liefdesslot wordt Valentijnsdag een evenementhoogtepunt, ondanks Covid-19 lockdown.

Om ervoor te zorgen dat Valentijnsdag geen flop wordt tijdens de Corona Pandemie, is hier een tip over hoe je echt indruk kunt maken op je partner met een ABUS Love Lock liefdesslot. Het belangrijkste is om er een evenement van te maken. Ga als volgt te werk:

 1. Kies het juiste ABUS Love Lock. Bij twijfel adviseren wij de rode ABUS Love Lock 72/40, want de kleur rood staat voor liefde.
 2. Als er nog genoeg tijd is, bestel dan het ABUS Love Lock bij een dealer die een gravureservice aanbiedt. Initialen en voornamen of datum van ontmoeting werkt altijd goed.
 3. Pak het mooi in. Het beste is om het ABUS Love Lock in een juwelendoosje te doen. Maak eventueel een doos van karton. Het is de wil die telt.
 4. Haal champagne, kaas, druiven en stokbrood.
 5. Kies een brug of een andere locatie waar het ABUS Love Lock op Valentijnsdag wordt afgemeerd. Zoek de locatie op Google Maps en print deze uit. Of gebruik een oude stadskaart. Markeer de plek op de kaart.
 6. Doe het ABUS Love Lock in de doos en verpak het met de kaart.
 7. Presenteer de ABUS Love Lock geschenkdoos op Valentijnsdag.
 8. Pak de champagne, kaas, stokbrood en druiven in en loop samen naar de Love Lock locatie.
 9. Bevestig ABUS Love Lock aan een brug of ander object en gooi de sleutel weg.
 10. Picknick en feest.
 11. Voeg thuis optioneel het ABUS Baby Lock toe aan het verlanglijstje.

ABUS Love Lock – beoordelingen van ABUS Love Lock gebruikers

Aangezien de ABUS Love Lock liefdessloten nog zo vers zijn als een jonge liefde, zijn er nog niet erg veel klantbeoordelingen. Op Amazon hebben de aluminium hangsloten in totaal 4,3 van de 5 sterren gekregen. De goede kwaliteit, die al vele relaties heeft overleefd, wordt benadrukt. (Status: 02/2021)

ABUS Love Lock Bronnen van levering en beschikbaarheid

De ABUS Love Lock liefdessloten zijn verkrijgbaar bij de vakhandel. Liefhebbers kunnen een overzicht vinden op de website van ABUS Love Lock.

ABUS LoveLock

Liefdesslot met motief. Het perfecte cadeau voor je geliefde, niet alleen voor Valentijnsdag.

Liefdesslot met motief. Het perfecte cadeau voor je geliefde, niet alleen voor Valentijnsdag.

Verkrijgbaar bij:

Status: 13.10.

ABUS Love Lock 72/40 – de technische details

 • Gekleurd aluminium slothuis
 • NANO PROTECT coating voor zeer hoge corrosiebescherming
 • Dubbele sluiting
 • Automatische vergrendeling wanneer de sluiting wordt ingedrukt
 • Twee sleutels inbegrepen

De met * gemarkeerde links zijn zogenaamde affiliate links. Als een aankoop wordt gedaan via een dergelijke link, ontvangen wij een commissie. Er zijn geen extra kosten voor u.