Contact

Heb je een tip, voorstel, opmerking of vraag? Ben je geïnteresseerd in en op de hoogte van e-Health? Ken je een nieuwe hightech oplossing voor zorg en welzijn? Een slim middeltje dat het leven kan veraangenamen? Heb je een mening over, visie op of ervaring met zorg-op-afstand, domotica, robotica en wil je hierover bloggen of een artikel schrijven? Email me!. Ik beantwoord je bericht zo spoedig mogelijk.

5 gedachtes over “Contact

 1. Waarom lees ik nu nooit dat de Esense goed is voor de patiënt ? Omdat dat ook niet is, hij verliest nu sneller zijn balans perceptie en de spierkracht om te gaan staan.
  Met de juiste facilitatie en bewegingsvolgorde kunnen deze mensen nog steeds gaan staan op een normale manier en niet omhoog worden getrokken lees meer http://www.vanderakt.nl

 2. Dag Jan van galen, of de Don’t Forget it in een Slim Huis hoort weet ik niet. Wel vind ik dat het er in past. Natuurlijk beslist een ieder zelf welk middel, apparaat of toepassing hij of zij wil gebruiken. maar als je iets meer wilt vertellen over Don’t forget it dan nodigen we je van harte uit om een blog te schrijven voor Zorgmag.nl. Overigens hebben we de digitale geheugensteun ook uitgebreid beschreven in de SlimoTheek: http://www.expeditie-slimthuis.nl/product/dont-forget-it-digitale-geheugensteun/ maar nogmaals een verhaal met ervaringen van gebruikers is van harte welkom!

 3. Hallo,

  Ik las het artikel over dementie en Virtual Reality en vroeg me af of u hier onderzoek naar heeft gedaan? Ik ben namelijk, samen met twee mede-studenten, bezig aan een onderzoek over dit onderwerp. Ik vroeg me af of u misschien nog interessant onderzoek had gedaan hierover 🙂

  Groetjes,
  Marit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s