Hierdoor is WLAN zelfs in de laatste hoekjes van het huis beschikbaar 2000Mbit Powerline AV2 Kit DHP-701AV | Meer vermogen dankzij MIMO

Met de D-Link DHP-701AV breidt de gerenommeerde fabrikant D-Link zijn portfolio uit met een nieuw alternatief. De MIMO Powerline AV2 Kit (volledige naam: 2000Mbit Powerline AV2 Kit DHP-701AV) configureert de huisaansluitingen tot een netwerkaansluiting. Dit moet zorgen voor een uitgebreid en snel thuisnetwerk zonder vervelende kabelwarboel.

Wat zit er achter de D-Link DHP-701AV?

De professionele kit is speciaal ontwikkeld voor gebruikers met hoge eisen. Het bestaat uit twee adapters in een helder, zeer modern wit ontwerp. Aan de voorzijde geven drie LED’s op elk moment aan of de adapters functioneren en in het thuisnetwerk zijn geïntegreerd. De vorm van de adapters lijkt op een doos; dankzij het elegante witte ontwerp en de licht afgeronde randen kan de nieuwe release van D-Link gemakkelijk worden geïntegreerd in de eigen woning zonder te hoeven vrezen voor een stijlbreuk in de inrichting. Vanuit technisch oogpunt maakt de MIMO Powerline AV2 Kit indruk met innovatieve technologieën die bijzonder geschikt zijn voor huishoudens met een hoge breedbandbehoefte.

Met de MIMO Powerline AV2 Kit gebruikt D-Link de reeds bewezen MIMO-technologie, die transmissiesnelheden tot 1900 Mbps mogelijk maakt. De hoge snelheden zijn super geschikt voor online games met een goede ping, 4K streaming of VoIP-telefonie. Ook de overdracht (download of upload) van grotere gegevens wordt door de hoge snelheid een snel genoegen, waarbij lange wachttijden en downfases tot het verleden zouden moeten behoren – tenminste als uw eigen internetverbinding ook een overeenkomstige hoge snelheid biedt. Een ander sterk punt is dat de adapters gebruik kunnen maken van het binnenlandse stopcontactsysteem door ze zonder meer om te zetten in overeenkomstige netwerkadapters. De D-Link DHP-701AV Powerline is daarom zelfs geschikt voor grotere flats of huizen waar de pc of laptop zich in anders onhandige en afgelegen hoekjes bevinden.

De D-LINK 2000Mbit Powerline AV2-adapter voor een snel thuisnetwerk

Hoge beveiligingsnormen met eenvoudige installatie

Dankzij de in de fabriek geïntegreerde MIMO-technologie (kort voor “Multiple In & Multiple Out”) kunnen de 2000Mbit Powerline AV2 Kit DHP-701AV-adapters alle elektrische leidingen gelijkmatig en continu gebruiken. Om gegevenscongestie voor veeleisende gebruikers te voorkomen, zelfs op piekmomenten, maakt de MIMO Powerline AV2 Kit gebruik van een geïntegreerd prioriteitssysteem dat de doorgestuurde snelheden aanpast aan de behoefte en noodzaak. Dit is vooral om vervelende schokken of kortstondige stagnaties tijdens 4K streaming of VoIP-telefonie te voorkomen. Ondanks de focus op veeleisende gebruikers belooft D-Link een eenvoudige installatie die comfortabel via plug and play kan worden uitgevoerd.

Hiervoor wordt een van de 2000Mbit Powerline AV2 Kit DHP-701AV Kit-adapters aangesloten op de thuisrouter en een vrij, voorheen ongebruikt stopcontact. De tweede adapter wordt dan geplaatst in de ruimte waar de ontvangst momenteel slecht is of waar technische apparaten (PC, laptop, enz.) bijzonder vaak worden gebruikt. Beide D-Link DHP-701AV adapters uit de MIMO Powerline AV2 Kit vormen vervolgens een onderling verbonden, krachtig powerline netwerk, dat op betrouwbare wijze radiogaten en slechte ontvangst neutraliseert. Veiligheid wordt geboden door de geïntegreerde 128-bit AES gegevenscodering.

De met * gemarkeerde links zijn zogenaamde affiliate links. Als een aankoop wordt gedaan via een dergelijke link, ontvangen wij een commissie. Er zijn geen extra kosten voor u.