Meditatiegids voor tussendoor 7Mind – Meditatie App als Alexa Skill

De app 7Mind, die meditatie en mindfulness geschikt wil maken voor dagelijks gebruik, bestaat al sinds 2014. Met meer dan 1,3 miljoen downloads is het Duitslands populairste meditatie-app. Nu is de app ook beschikbaar als Alexa Skill. Hier kunnen dagelijks in enkele minuten meditatieoefeningen en ontspanningstechnieken worden uitgevoerd.

Over de 7Mind meditatie app: functies en toepassingen

7Mind werd in 2014 opgericht door Jonas Leve en Manuel Ronnefeldt in samenwerking met ondernemer Paul J. Kohtes. Het bedrijf heeft nu al 25 medewerkers en biedt de app aan in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. Het doel van de app is om mindfulness eenvoudig en niet-esoterisch te leren voor iedereen. Medeoprichter Paul Kohtes neemt de meditaties nog steeds op bij 7Mind. Bovendien worden de aanbiedingen en trainingen ondersteund door een deskundige op het gebied van body-mind medicine. Dorothea Gädeke, een vrouwelijke stem, is sinds 2019 ook beschikbaar voor de meditaties.In overeenstemming met zijn naam biedt de 7Mind-app meditaties en mindfulness-oefeningen van elk zeven minuten. De gratis beginnerscursus biedt zeven basisoefeningen. Abonnementen bieden klanten diepgaandere cursussen en individuele meditaties over onderwerpen als gezondheid, slaap, sereniteit of stressmanagement. De app bevat momenteel 28 cursussen en diverse individuele meditaties, natuurgeluiden, stilte- en gongmeditaties, gedachtereizen en slaapverhalen.

Waarom meditatie goed is

Studies hebben aangetoond dat slechts een paar minuten innerlijke contemplatie per dag je kunnen helpen je beter te concentreren, stress te verminderen, rustiger en gelukkiger te worden. Meditatie is ook goed voor de gezondheid. Regelmatige meditatie versterkt bijvoorbeeld het immuunsysteem, voorkomt hoge bloeddruk, vermindert hoofdpijn en helpt bij slaapproblemen en stressgerelateerde ziekten.

Meditatie bevordert de gezondheid en verbetert de mentale toestand

De Meditatie Alexa Skill van 7Mind in één oogopslag

Met de Alexa Skill van 7Mind kun je een 7-daagse beginnerscursus of een mini-meditatie starten. Elke meditatie duurt slechts enkele minuten en leert de gebruiker stap voor stap eenvoudige ontspanningstechnieken. Voor een meer diepgaande cursus, gedachtenreizen, natuurgeluiden en slaapverhalen kun je terecht in de smartphone app voor iOS/Android.

Begin je meditatie vanuit je luie stoel met de Alexa Skill van 7Mind.

Conclusie over de 7Mind Alexa Meditatie Skill

De app 7Mind biedt meditatietechnieken die slechts enkele minuten per dag vergen. Met de bijbehorende praktische Alexa Skill kan de meditatietraining comfortabel vanaf de bank worden geactiveerd via Voice Assistant. Zo kan de gebruiker tijd vinden voor de dagelijkse belangrijke meditatie, zelfs op stressvolle werkdagen.

Prijzen en beschikbaarheid van de 7Mind Alexa Skill

De 7Mind Alexa Skill kan gratis worden geactiveerd op Amazon. De cursussen van de app kosten 4,99 euro per maand in een jaarabonnement en 11,99 euro per maand in een maandabonnement.
Bent u een start-up of een initiatief op het gebied van Smart Home, Connected Living, Smart Buildings, E-Mobility of Internet of Things? Neem gewoon per e-mail contact met ons op als u in de “Pretty smart! formaat. Misschien wilt u meer artikelen over een bepaald onderwerp? Wij ontvangen graag suggesties: ganz-schoen-smart@homeandsmart.de

Alle starters uit onze sectie Heel slim!

De met * gemarkeerde links zijn zogenaamde affiliate links. Als een aankoop wordt gedaan via een dergelijke link, ontvangen wij een commissie. Er zijn geen extra kosten voor u.