Ongebruikelijke slimme meubels met speciale functies Deze 5 slimme meubelstukken zullen u absoluut verrassen

Slimme speakers, stopcontacten en stofzuigers zijn nu in veel huishoudens te vinden, maar er zijn ook veel slimme meubelstukken waar weinigen van hebben gehoord. Wij presenteren vijf bijzonder interessante slimme meubels die een smart home nog slimmer kunnen maken.

Slimme spiegelkast L55 Sarah met Google Assistant

Kijk ’s ochtends naar je favoriete serie terwijl je je tanden poetst, luister naar het weerbericht of muziek: Met de L55 Sarah slimme spiegelkast is dat nu al mogelijk.. De slimme spiegel heeft een bijna oneindig aantal slimme functies en kan bijvoorbeeld ook worden uitgerust met een extra verwarmingsmat, zodat hij niet beslaat tijdens het douchen. Daarnaast kunnen stopcontacten en USB-aansluitingen naar wens worden gereserveerd en is de spiegel compatibel met Google Assistant.

De slimme spiegelkast biedt geïntegreerde LED's en een display met Google Apps

Voor bezitters van een smartphone met draadloze oplaadmogelijkheden is de slimme spiegelkast optioneel ook verkrijgbaar met een inductielader.

Het geïntegreerde slimme scherm kan worden bediend via afstandsbediening, smartphone of spraakassistent en heeft een Full HD-resolutie. Voor bijzonder goed geluid wordt de spiegel geleverd met draadloze luidsprekers.

Aangezien de slimme spiegelkast werkt met het Google Android-besturingssysteem, kunnen alle gewenste apps uit de Google Playstore eenvoudig worden geïnstalleerd. De verlichting van de spiegel kan worden in- en uitgeschakeld met een tuimelschakelaar of een sensorschakelaar.

Praktisch: Om het aanbrengen van make-up of scheren te vergemakkelijken, beschikt de slimme spiegelkast ook over een make-upspiegel met LED-verlichting.

Slimme deur Nuki – De smartphone als intelligente sleutel

In plaats van een slim deurslot biedt Nuki nu al een volledig slimme deur waarbij alle functies in de deur verborgen zitten. De deur is compatibel met Alexa en Google Assistant en verandert de smartphone in een slimme voordeursleutel. Als alternatief kan de deur ook worden geopend met het Nuki Keypad of de Nuki Fob.

Via de app kun je bepalen wie het huis binnenkomt en verlaat

Bijzonder praktisch is ook dat de deur ook via Auto Unlock kan worden geopend. Dit betekent dat gebruikers na het werk niet hun smartphone of een sleutel hoeven te halen om de voordeur te openen.

Dankzij de Smart Home-compatibiliteit van de deur kunnen ook routines worden aangemaakt, zodat bijvoorbeeld alle lichten automatisch worden uitgeschakeld bij het verlaten van het huis.

De digitale sleutel kan online met anderen worden gedeeld, zodat bijvoorbeeld vrienden en familieleden de deur kunnen openen zonder zelf thuis te zijn. Deze functie is ook interessant voor Airbnb-aanbieders, omdat gasten gewoon een toegangsmachtiging kunnen krijgen voor de duur van hun verblijf. Daarna kan deze machtiging weer worden gewist.

De app kan ook gebruikt worden om te zien wie er gekomen en gegaan is, zodat er ook op het werk of op vakantie altijd duidelijkheid is over wie er op dat moment in huis is.

Smart Bed Sleep Number 360 – geïntegreerde slaapsensoren

Slaaptrackers om de pols zijn trendy en worden steeds populairder. Maar sommige gebruikers vinden het vervelend om een smartwatch te dragen tijdens het slapen. Maar wie toch informatie over zijn slaapgedrag wil, kan kiezen voor het slimme bed Sleep Number 360.

Het slimme bed past zich automatisch aan de slaaphouding van de gebruiker aan

Dit slimme bed meet niet alleen het slaapgedrag, maar past zich ook direct aan de bewegingen van de gebruiker aan om de slaap te verbeteren. Het slimme bed voelt bewegingen en past de stevigheid van de matras daarop aan en verandert de vorm om zich optimaal aan het lichaam aan te passen.

Daarnaast kan het slimme bed ook de temperatuur regelen om de slaap te verbeteren. Naargelang het te warm of te koud is, wordt de temperatuur van de matras aangepast.

Het bed detecteert ook snurken en tilt het hoofd van de gebruiker iets op om het snurken te stoppen.

Omdat partners die het bed delen totaal verschillende behoeften hebben bij het slapen, maakt het slimme bed onderscheid tussen twee personen en past het zich individueel aan de respectieve gebruiker aan.

Smart Garden Click and Grow – Kruiden planten in huis

Met de Click and Grow slimme tuin voor binnenshuis kunnen kruiden voor de keuken zonder veel moeite in huis worden geplant.

Het slimme bed biedt de ideale groeiomstandigheden

Het kleine bed is uitgerust met diverse slimme functies die de ideale omstandigheden bieden voor een breed scala aan planten. De Click and Grow slimme tuin ondersteunt onder andere de volgende ingrediënten voor de keuken:

  • Kruiden: Basilicum, Peterselie, Pepermunt, Melisse, Stevia, Tijm, Bieslook
  • FruitMini tomaten, aardbeien, chili, paprika’s.

Voor het smartbed kunnen fijnmazige capsules worden besteld met alle noodzakelijke voedingsstoffen en zaden voor de planten.

De pH-waarde wordt optimaal aangepast aan de betreffende plant en de geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor de perfecte lichtomstandigheden.

De vlotter geeft het waterniveau weer, zodat de gebruiker altijd weet wanneer de planten water moeten krijgen. Bovendien knippert een waarschuwings-LED wanneer water moet worden bijgevuld.

Klik & Grow Smart Garden

Simply Click & Grow: Innovatieve zelfwaterende binnentuin voor verse kruiden het hele jaar door. Met 3 extra capsules basilicum. -1%

Simply Click & Grow: Innovatieve zelfwaterende binnentuin voor verse kruiden het hele jaar door. Met 3 extra capsules basilicum.

PRIJS 199,95 €

Status: 13.10.

Numi 2.0 Smart Toilet – Ingebouwde luidsprekers, verwarmde zitting en meer

Het slimme toilet Numi 2.0 laat zien dat ook aan toiletten slimme functies kunnen worden toegevoegd.

Het slimme toilet verwijdert ziektekiemen met UV-licht

Het slimme toilet biedt niet alleen een automatische zelfreinigende functie, maar kan ook met de stem worden bediend via Alexa en heeft geïntegreerde LED’s zodat je ’s nachts de plafondverlichting niet hoeft aan te zetten.

Bovendien kan het slimme toilet de zitting verwarmen en kan het zelfs worden uitgerust met luchtverfrissers. Entertainment in de badkamer is ook voorzien dankzij de ingebouwde luidsprekers.

Alexa voice control zorgt voor volledig contactloze toiletbediening met doorspoelen, schoonmaken en zelfs het sluiten van het toiletdeksel. Voor extra grondige reiniging gebruikt het slimme toilet warm water en UV-lichtreiniging tegen ziektekiemen.

De met * gemarkeerde links zijn zogenaamde affiliate links. Als een aankoop wordt gedaan via een dergelijke link, ontvangen wij een commissie. Er zijn geen extra kosten voor u.